“Batalyon” IPS, rombongan terbanyak…

Sorry, rombongan iki akeh sing aku durung ngerti asmane.. Biyen durung kenal, saiki lali..
[14/10 sudah dikoreksi sesuai masukan Kurie]

.

.

13 Replies to ““Batalyon” IPS, rombongan terbanyak…”

  1. Comment sithik mas.
    Baris ke 4 soko ndhuwur, kolom ke 2, sampinge Endang Faris Manuti, iku jenenge : Topo Raharjo, dhekne iku klas IIIB4, tapi wektu foto bareng dhekne wis mulih. Yen sing liyane aku ming iso nambah loro sing eling, yoiku baris paling atas, kolom ke 3, iku Heru Subandono Notonegoro (Heru S Notonegoro), dan baris kedua kolom ke 4, Maryanto.

    mugo-mugo rak kleru

  2. Sing aku kelingan:
    Sebelahe Heru kuwi Radik, barise Darmasto ki-ka: Isnu, Mahanani, Maryanto. Baris berikutnya ki-ka: ra kelingan, Hartono Wijaya (Korok), Syam Hartiningsih, Djarot. Baris berikutnya sing diapit Faris & Ipung: lali… Baris terakhir diapit Untik & Basuki: Gatot.

  3. Untuk rombongan IPS iso tak wenehi keterangan. Baris pertama kolom ke1 kuwi jenenge Budi Santoso parapane Budi Gedhe, dudu Budi Ananta koyo keterangane nggon gambar. Baris pertama kol.2, 3 wis bener, kol.4 Radik Karyanto. Baris ke 2 kol. 1 bener Darmasto, kol. 2 Isnu Handoyo, kol, 3 Mahanani, kol. 4 Maryanto. Baris ke 3 kol. 1 Setyo Budiarto, kol. 2 Hartono Wijaya, kol. 3 Syam Suharti, kol. 4 Jarot Sutyasno. Baris ke 4 kol. 1 wis bener, kol. 2 kui dudu Topo Raharjo ning Sinung Prastowo, kol. 3,4 wis bener. Baris ke 5 kol. 1 kui Radik meneh, kol. 2 Untik Sunarsanti, kol. 3 Gatot Sudarmasto, kol. 4 Joko Basuki Rahmat. Soko IPS sing teko bareng dietung meneh ono wong 20, Ora ono neng Photo bersama maupun dewekan, pas photo bersama wis mulih, jenenge Sugeng Mardiyanto.

  4. wah aku sing isih ngenali mung Vidda, Maryanto, Ipung.
    Vidda & Maryanto konco wiwit SMP 1, Ipung sedulurku.
    Vidda isih awet manis yo..?

  5. Nek menurutku, gandheng wis padha alumni, ora usah dipikir IPA-IPS-e. Nek ana kanca sing kagungan kersa (ultah perkawinan/sunatan putra/dll) uga bisa diacarani dadi reuni. Sokur bage nek bisa diwartakake sak durunge, supaya sing rawuh bisa akeh.

  6. Mbak Sestri, maturnuwun sering berkunjung ke blog kami. Kapan-kapan kopdar sama kasmaji 81 yo, mbak. Sekalian bawa produk2 Mustika Ratu for free buat kita2.. Siapa tahu, banyak yang butuh slimming tea.. 😀

Leave a Reply to yudi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *