Foto jadoel Cokrotulung dan Sarangan

Dari grup WhatsApp Kasmaji81 beberapa teman mengirim koleksi foto jadoel mereka. Meskipun warnanya sudah pudar yang penting wajah-wajahnya masih bisa dikenali. Jaman itu, ke Cokrotulung (sekitar 20 km dari Sala) ditempuh ramai-ramai naik sepeda jengki. Bukan sepeda MTB seperti sekarang yang ada roda giginya. Nek saiki mbaleni sepedaan Sala-Cokrotulung isih dho kuwat opo ora, yo? 🙂

cokrotulung1

Berdiri di depan: Haryani, Prabowo BP, Diah, Nunik, Maya. Sing lungguh mburine Maya, Anik Kartini (?). Sing ngadeg neng mburi nganggo kacamata kae Arko, yo? Lokasi: Mataair Cokrotulung

cokrotulung2

Sing lungguh: Wikan Basworo, Diah, Anik (?), Haryani. Kaos putih ngadeg kae Nunik. Muga-muga ora keliru. Iki yo foto pas neng Cokrotulung.

sarangan 83

Sarangan, ki-ka: Haryani, Anik, Diah, Nunik.

sarangan

Iki yo neng Sarangan: Mustadi, Hendratto, …sing ndhodhok sopo kuwi?

mustadi

Mustadi, Qodri, Taufan, Prabowo BP. Sing dhuwur banget kuwi… lali jenenge 🙁

 

5 Replies to “Foto jadoel Cokrotulung dan Sarangan”

  1. cokrotulung…. foto 1 baris depan: Haryani, Luluk, Diah, akyu, Maya, njuk sing lungguh Haryanti… baris belakang: Joko Waskito karo Bantrang (pake topi)

    foto 2: Wikan, Diah, Haryanti, Haryanti… aku lagi nyawati sopo kuik ya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *