Keluarga Setiadi Dwi Arianto

Gandheng entuk foto jadule Setiadi saka mas BS, sisan tak gawekne postingan keluarga Setiadi *nurun saka fesbuk 🙂 . Setiadi Dwi Arianto a.k.a Aik neng angkatan 81 termasuk kelompok cah pinter… (neng SMA wis nganggo kacamata mesti pinter tur kutubuku). Lulus SMA kuliah neng Teknik Sipil ITB, saiki putrane telu adedalem neng Depok.

dg istri susy handayani

Setiadi dan istri, Susy Handayani

Iki foto diposting neng FB tahun 2009 ning ketoke potretan lawas. Mbarep Adrianto Puji Irawan (lahir 1993 saiki kuliah neng UI), panengah Indira Dwesy Ariyani (SMA), wuragil Handoko Januar Wisnumurti . Sendang kapit pancuran. Sing ngisor iki fotone si Adrianto mbarep.

adrianto

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WhatsApp chat