Pasang spanduk reuni

Sekitar hari H minus 10 menjelang reuni 3 Oktober 2008, teman-teman alumni di Solo sudah mulai memasang spanduk info reuni di beberapa titik reklame di Solo. Ada 6 spanduk yang dipasang, dan hebatnya… dipasang sendiri, tidak minta bantuan tukang .. apalagi biro advertising. Umure wis meh seket kok yo isih penekan dhewe to Bas…

4 Replies to “Pasang spanduk reuni”

  1. Spanduk sing nang cedhak tugu Adipura sempat semplok, pedhot taline, soale Sandy nganggo tali pramuka anake…sidane diganti tali plastik, lagi kuat… sak durunge awake dhewe reunian tgl 3 okt, spanduk wis ilang…

  2. Wah sayang aku ra sempet ndelok spanduke….maklum omahe neng ndeso…koncoku sak deso yo durung kelacak…jenenge Joko Wahyono…yo mungkin mulih…tapi ora ono spanduk sing dipasang menuju jalan KRa-Solo 🙂

  3. Tuk Basuki, Tulus, Ipung en Sandy matur nuwun. Basuki cen kit mbiyen senengane pethakilan nganti saiki.Siji welingku, ojo pisan-pisan takon Basuki/Ipung Brengos ngenani kabare koncone dhewe… Yen dhekne ra ngerti, jawabe cepet….”wis matek!”… lha ra blaik iku.

Leave a Reply to Gigey Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *