Arisan udan-udanan

solominggu31

Mau sore (02/02/09) entuk info sekilas saka Vidda, tentang pertemuan teman-teman IPS di Solo, dhek Minggu 1 Feb. 2009 neng Solokutha Resto, Jl. M. Yamin 82. Bengine entuk kiriman foto-foto saka Fariz lewat japri. Pancen kanca-kanca IPS wis pirang-pirang tahun nganakake kumpulan kaya ngene. Mulane pas Reuni 2008 neng Palm Resto sing rawuh yo paling akeh. Ora ono rembugan sing wigati, yo mung kumpul kangen-kangenan wae.

Continue reading “Arisan udan-udanan”

Kopdar Kasmaji Yogya

Kasmajiers yang tinggal di Yogya, Minggu (18 Jan 2009) yang lalu kumpul2 family gathering di Gama Resto Yogya. Yang hadir keluarga Edi Meiyanto & Niken bersama 3 putrinya, Endang Faris Manuti, Diah Karmiyati bersama suamiĀ  dan 3 anak (1 cewek dan 2 cowok), juga keluarga Arko beserta 2 jagoannya. Berikut beberapa foto dokumentasinya.

tugucandi5a

Fariz sing kagungan jasa boga, sekali-sekali jajan ora opo-opo..

Continue reading “Kopdar Kasmaji Yogya”