Hendi Satiarto

Nemu wall to wall message neng FB tanggal 11 Desember 2009, lagi ngerti jebul Hendi (eks 3 IPA 2) yo fesbukan. Bareng tak inceng neng infone.. lho kok lahir 11 Desember 1981? Lha pas lulus SMA tahun 1981 Hendi neng endi? 😀

.

Yak, ketemu siji maneh kanca Kasmaji81 hasil lacak jejak. Iki nggo tamba kangen, sebagian foto-fotone Hendi bersama istri dan keluarga.

Read More