Arisan udan-udanan

solominggu31

Mau sore (02/02/09) entuk info sekilas saka Vidda, tentang pertemuan teman-teman IPS di Solo, dhek Minggu 1 Feb. 2009 neng Solokutha Resto, Jl. M. Yamin 82. Bengine entuk kiriman foto-foto saka Fariz lewat japri. Pancen kanca-kanca IPS wis pirang-pirang tahun nganakake kumpulan kaya ngene. Mulane pas Reuni 2008 neng Palm Resto sing rawuh yo paling akeh. Ora ono rembugan sing wigati, yo mung kumpul kangen-kangenan wae.

Read More

“Batalyon” IPS, rombongan terbanyak…

Sorry, rombongan iki akeh sing aku durung ngerti asmane.. Biyen durung kenal, saiki lali..
[14/10 sudah dikoreksi sesuai masukan Kurie]

.

.