Tawangmangu

Foto-foto jadul kembali mengisi blog Kasmaji81. Masih dari koleksi Banu Wimbadi, saat kelas 3-IPA-5 piknik ke Tawangmangu.

tm1

Paling kiri, tinggi berkacamata : Agung (almarhum), WDREW, sing klambi abang lali jenenge. Sing coklat ndak Tuti Nehi, kuwi?

tawangmangu-13

tawangmangu3

tmangu-03

tmangu-07

2 Replies to “Tawangmangu”

  1. Yud,

    Foto paling atas, ding klambi coklat iku dudu Tuti Nehi… (sak elingku deweke ra nduwe klambi coklat…he..he…. nek slendang coklat kethoke nduwe..he..he..). Sing klambi coklat iku (eyang) Hani… lha piye saiki wis kagungan wayah je…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *