DePe-DePe

Didiet Priatmadji dan Dwi Pramono… dua-duanya berhak menggunakan inisial DP, kan? Tapi berhubung di milis Kasmaji81 DP-nya udah duluan dipakai Didiet, yo wis.. sing cilik ngalah. Dua DP ketemu di Hotel Gumaya Semarang (11 dan 12 Des), sinambi midhangetaken live music karo sesliwerane cewek-cewek bening (eling, mas… eling!)

didiet1

Sing dirembug opo wae? Wo.. macem-macem. Lintas negara, lintas benua, lintas sektoral sak kecandhake. Lha Didiet kan wis nate pirang-pirang tahun neng New Zealand, aku yo wis bertahun-tahun neng …. Semarang wae. 😀 Sing dibahas soko kurs valas tekan kolesterol. Malah ora kober diskusi soal bothoke yu Candra, opo maneh ngrembug teronge Banu. :))

didiet21

Sakjane iki yo mung njajal kamerane Didiet. Lho rak tenan.. nganggo kamerane sopo-sopo aku tetep bagus to, Diet? (he..he.. narsis, jarene anakku). Ning yo tetep kalah bagus karo ustadz Didiet.. lha jenggote kuwi sing nggawe mundhak regane. Sayang, jadwale Didiet penuh dadi ora sempet meninjau kebon terong… (lho, rak terong maneh to…).

2 Replies to “DePe-DePe”

  1. Gambar kuwi iso di-juduli : nyata benar bedanya, sing siji nganggo rinso dadi awet enom & kinclong, sing sijine nganggo sabun biasa dadi wis ketok tuwo & kisut…

    Ada satu lagi sebenarnya : gambar om Yudi & Nyonya! mbok dhelikne nang ndi hayo Yud! Lha sing moto awake dhewe jeprat jepret kae rak Nyonyah-mu?

    Sayang sekali aku gak sempet niliki teronge Yudi, wis ben diurusi Yudi & Nyonya-ne wae… 🙂 Snadyan ora bab terong2an, obrolan cukup seru, soko urusan public sampai privat… pokoke gayeng, sayang wektune rodo mepet. Insya Allah kapan2 lagi kopdar.

  2. Sayang Yud & Diet aku durung jodo. Padahal tgl 10-12 Des ’08 wingi aku neng Semarang, nginep neng Tegalsari/Sriwijaya. Yo wis mungkin kudu kontak2 dhisik, Insya Allah lain waktu sempat kopdar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *