One Reply to “Dolan ke Pekalongan”

  1. Alhamdullillah isih ana sing nyimpen foto2ku. Yud, kuwi foto tahun 1980 sasine Desember tgl. lali tapi sing jelas pas liburan (wong sing difoto kuwi jireh-jireh kabeh ora wani mbolos, mergo yen mbolos kelas bubar wong udin karo djoko wani mbolos mosok liyane ora wani) sak jane tujuan utamane kae arep golek buku kumpulan soal2 ujian PP1 neng Bandung. Ha… ha….. koyo pengungsi

Leave a Reply to brmdjoko Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *