2 Replies to “Joko Sapto Aji & Fam”

  1. SORRY PREMONO…SING MBALES TELAT…LHA WONG JARANG DIBUKA…ISIH SENENG MBUKA “LIYANE”
    Mas Prem….jamu’ne daun muda…wong aku ketularan bojoku sing 8 tahun lebih muda..he…he..Alkhamdulillaah isih ana sing ngalem aku awet “ENOM”…

Leave a Reply to Ajick Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *