7 Replies to “Koleksi Jadul Jost”

  1. Gambar dhuwur dhewe
    Wanodya sing nagnggo tesmak, yen ra’ kleru Ira Sumarah H

    Gbr ngisore
    ki-ka : Sigit Roest ( bertopi ), Prabowo Bambang Padmonobo ( sing tas kesripahan Romone ), Aji ( berkacamata hitam ), Joko Hendratto, Topan baju kotak kotak ), liyane koncone tonggone Topan …lali aku

  2. foto paling atas, ki-ka : Toto Amanto, Nur Sabdantini, Rayanti, Meilina, Ira, Aji, Basuki

    no 3 dari atas Aji & Zainnuddin FS

    no 4 dari atas Azwar Nazaly, Zainnuddin FS, Aji

    no 5 Meinu Sadariyo, Aji

    yang nggak keliatan? yang ngambil gambar = yang ngasih comment

  3. Mosok sing njikuk gambar awakmu Djok, koyone ndisik kowe ora biso moto-moto tho, mergo yen moto dadine mung separo….he..he…

  4. Separo nduwur apa ngisor?
    Separo nduwur ora apa-apa (kuwi jenenge pasfoto) lha yen separo ngisor kuwi jenenge SARU alias mesum. Ha… ha….

  5. Djoko kok ra rawuh to Kopdar neng daleme Luluk ? wingi rombongan Bandung lumayan gayeng lho…tanggal 2 January iso jagong nang Cicendo Bhayangkara to…mengko aku fotonen, angle nya agak miring ben rodo kethok cilik…hehehe

Leave a Reply to RA Sumarah Hartati Kusumastuti Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *