Kopdar Brambang Asem

Brambang asem… Hidangan sederhana dari bahan yang sederhana tapi rasanya… ngangeni tenaan… Godhong jlegor (daun ubi rambat) dikukus, sambele gula Jawa, brambang karo asem. Luwih jos maneh dikancani gembus dibacem utawa digoreng.. Ojo lali, …krupuke.. 🙂 Mulo bukane, Niken posting neng WA grup jare arep masak brambang asem.. mbuh piye critane, jebul malah dadi kopdar dina iki (Sabtu, 04/04/15) neng ndaleme Prof. Edy Mei – Niken neng Yogya. Retno. Faris. Agung Astuti… bintang tamune, Candra adoh-adoh saka mBetawi.

ba2

Wis… ora usah dicritakne mendah ramene nek ibu-ibu kumpul… ngerti-ngerti piring-piring wis dho resik. Ora usah mikir diet, ora usah ngagas pirang kalori, opo maneh nginceng angkane timbangan.. 🙂 Suk maneh masak sing akeh, Niken.. ojo lali kakungan yo diulemi…

ba1

2 Replies to “Kopdar Brambang Asem”

Leave a Reply to sri wiyono Cancel reply

Your email address will not be published.

WhatsApp chat