Kopdar “Nguleg” di Bandung

[Pengantar Yudi]
WDREW ki suwii ora njedhul neng milis, jebul buka kursus masak, to? Dasare sing diajari yo kandidat doktor, mbok menawa yo malah balapan pinter karo gurune. Barusan (24/12) WDREW kirim foto-foto lewat japri.

ngulek-bareng

Ngertio nggih, aku ra kober nulis2 di milis karena aku iku wis berbulan-bulan ngajari Diah nguleg, tapi karena sing diuleg bumbu brownies kukus, sidane ora dadi2, Diah yo ra iso2 ..

ngobrol-bareng

Pada saat ibu2 belajar nguleg, bapak-bapak ora ngewangi, malah ngobrol2 …

makan-bareng

Akhirnya, krn bumbu browniese ra dadi, ditinggal makan Selat Solo, dengan mayonesse khas bu Diah… hmm.. yummy….

One Reply to “Kopdar “Nguleg” di Bandung”

  1. Weleh weleh Dewi mbales yo, masang poto2 kok tanpo ngendiko haha. Mas Yudi dan temans, jan2e ngono Dewi kuwi ora nguleg tenanan lho…mung action thok, soale yen nguleg tenanan wedi yen kecethit…yo ra Dew.., ojo nesu lo hehehe…
    Salam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WhatsApp chat