2 Replies to “Piknik 3-IPA-1”

  1. Sak elingku biyen awake dhewe sak kelas tau piknik nang Bandungan, tapi lali opo jane sak sekolahan, soale waktu kuwi Krisna sak bis karo aku, padahal dheweke kan B4?

Leave a Reply to agus Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *