4 Replies to “Si Kembar Weni dan Yeni”

  1. Wenny & Yenny, si kembar yg manis2. sak barakan karo aku.
    mbakyune jengenge Retno Pamedarsih, sakbarakan karo mbakyuku Etty Hestiati. Ibune guru menggambar, bu Katsih, di SMP 1. Bapake yen olah salah pak Samsu (nyuwun sewu yen kleru). Aku pernah dolan nang omahe, diajak mbakyuku. Omahe akeh lukisan2, lha sekeluarga seniman kabeh….
    Oh ya, mbakyuku saiki dadi dosen di Fakultas Pertanian Universitas Nasional, Jakarta. Barangkali mba Retno maos tulisan iki lan pengin kontak karo mbakyuku.
    – Didiet Priatmadji

  2. Yang pakai kaos putih itu, diantara Murti dan Weny, Yenny namanya Tri Wardani Widowati (Anik), rumahnya ngarep PKU, saiki ngasto dosen di Universitas Sriwijaya, Palembang. Wis tak undang sejak lama, tapi belum ada respon. Masih repot yake…,anake papat lanang kabeh…(opo hubungane yo…)
    Salam
    Diah

  3. Diet, assalamualaikum wr wb

    Aku di 021847xxxx

    Terimakasih, aku sudah kontak mbakyumu.. setelah berburu di internet pakai nama mas Danang Prie…
    Tapi sampe saiki belum ketemu Etty. Muga2 lain kali. Mrinding aku ndelok potret2e adik2. Maturnuwun isik eling adik2ku. Mereka ora kletlisut.. hehe

    Dik Iik 027437xxxx, Dik Uuk 034172xxxx
    Wassalamualaikum wr wb

  4. Mbak Retno,
    Nuwunsewu, nomer2 telpon sing diparingke tak samarke.. tapi nomer aslinya sudah saya informasikan ke Didiet dan teman2 se-angkatan lewat milis. Sugeng rawuh di blog Kasmaji 81.

Leave a Reply to Diah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *