3 Replies to “Tuti Agustin Family”

  1. Oalah Yud, foto jadul ngene kok ya dipamerke nyang kene….. ngisin-isini tenan. Wingi ta’ posting nyang FB krn ra nggowo liyane (…pancen ra nduwe….hehhee). Lha piye, ora tau foto kelg (anakke sing emoh)

Leave a Reply to banu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *