Zur’ah Alhasanah

anak1

Anak-anaknya Zurah

anak2

Zurah dan si ragil.

(Zur, aku kok durung nemu fotone keng garwa neng FB.. mbok aku dikirimi foto sak keluarga [yudi])

4 Replies to “Zur’ah Alhasanah”

  1. Eh kaget aku, suwe ra buka blog iki, Iya Yud bojoku emang susah kon foto, gelem nek jd tukang fotone wae jarene.
    Sik yo tak golek2 foto kel komplit, jane yo angel tenan, wong jarang2 foto imbuh angel mejeng

  2. Mbakayu, yen keng garwo angel difoto, yo rapopo foto soko mburi wae, sing penting ono fotone….he3x…tambah nggladrah yo…

Leave a Reply to Diah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *