Arunika Soerjosantoso

nunik

Semangat lacak jejak teman-teman Kasmajiers 81 memang patut diacungi jempol. Satu lagi teman ketemu dan langsung menghebohkan milis, karena sampai artikel ini diposting sudah ada 43 email balas berbalas pada tret/subject ini. Dialah Arunika “Nunik” Soerjosantoso (eks 3-IPA-4).

Sekarang lengkaplah warga “Rengganis”  –eks kos-kosan jaman kuliah di Yogya– muncul di komunitas Kasmaji 81. Tidak heran, meski sudah malam begini (posting pk. 22:00), suasana di milis serasa arisan ibu-ibu. Malah sudah ada yang usul kopdar ibu-ibu  Kasmaji’81 chapter Jakarta.

click to enlargeArunika “Nunik” beserta suami

masjiddi Masjid Agung Al-Azhar, Jakarta

combinewith children. Anak 3 lanang kabeh.. Ibune ayu dhewe 😀

Oh, ya…foto-foto Nunik, suami dan keluarga yang saya posting di blog ini diambil dari halaman facebook Nunik.

43 Replies to “Arunika Soerjosantoso”

  1. Wah lha iki. Mlg-Bdg pak dokter. InsyaAllah kalo jodo gak kemana ya.. Mendah senenge yo iso besanan…hahaha. Anakku mbarep (Arum..dari namanya jelas perempuan yo pak Dr) th ini ketrima di Unbraw.
    Salam

  2. nggak,…masuk manajemen yang kelas bhs. inggris katanya..sopo ngerti oleh beasiswa ke LN. Wong tuwo rak mung iso mendukung lan ndonga…salam buat keluarga …

  3. mbakyu Haryaniiiiii…… halah, ta tunggu2 nang milis kok invisible mode terus lho…. jebul ngumpet dsni….
    ya maap, baru ngeh kberadaan blog ini, dasar…
    Harr……. ayo tho…

  4. lha piye,wong onone ya koyo ngene kog gemes barang tho bu Diah…

    jeng Nuni… mesakake ! yen nunggu ki yo ngomong ben ora ci luk ba ! masa’ blog e didolani kog malah ditunggu nang omahe tanggane!

  5. Wah nek ngomong2 bunder n guede ono sing ketabrak neeeh, Haryani kali wis langsiiiiing saiki yo? genti aku sing bunder.
    Har metu dooong fotomu endi ben tombo kangen kr rambutmu sing panjang terurai ….sampe jd idamane p. Dalimun huahaha…kelingan klas loro aku

  6. Es beras kencur-e isih ono po ra Har? Wis suwi ra neng Balapan je.
    Eh, kelingan meh mulih solo soko stasiun tugu, sepure wis mlaku, karepe awake dewe meh ngoyak trus dionek2e uwong
    Ngoyak kok ngoyak sepur, yo wis isin ra sido nyengklak, e e tibake sepure mandeg neng kreteg kewek suwiii

  7. Nik
    Sing paling tak eling dari dirimu yang baik hati
    wektu aku dianter Ari Purwadi neng Rengganis…
    terus nembung nyileh clono jeansmu warna putih…dinggo Ospek Mahasiswa UGM……
    yen tak eling eling…cen ..rodo nekat…ra’nde isin…
    e e e untung Nunik baikan…..minjemin clana jeansnya

    nik iki rahasia lho… ojo di critak-critakno… opo maneh yen krungu Quesnendar… weleh aku mesthi di nyek

    sekali lagi maturnuwun, Nik.

  8. Gigey iku justru yen sing putih memplak gak seneng, alergi malah. Deweke seneng sing putih rodo mangkak, soale. Wis ono ambune sing khas hwa hwa hwa kak kak kak

  9. Git piye critane tho jane, …. kok Quezz paham betul ‘taste’ mu tentang cd??? (compact disc / creative director / c…. d…..)

  10. Endi sigit ilang. Ilang cd ne kali. Yen urs taste kuwi gampang, sigit kan senenge sing rodo mambu mambu. Maksude mambu wangi ki hi hi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WhatsApp chat