“Batalyon” IPS, rombongan terbanyak…

Sorry, rombongan iki akeh sing aku durung ngerti asmane.. Biyen durung kenal, saiki lali..
[14/10 sudah dikoreksi sesuai masukan Kurie]

.

.

Comment (13)

  • Gigey| October 13, 2008

    Comment sithik mas.
    Baris ke 4 soko ndhuwur, kolom ke 2, sampinge Endang Faris Manuti, iku jenenge : Topo Raharjo, dhekne iku klas IIIB4, tapi wektu foto bareng dhekne wis mulih. Yen sing liyane aku ming iso nambah loro sing eling, yoiku baris paling atas, kolom ke 3, iku Heru Subandono Notonegoro (Heru S Notonegoro), dan baris kedua kolom ke 4, Maryanto.

    mugo-mugo rak kleru

  • Agustin Candrawati| October 13, 2008

    Di atas Vida Gayatri namanya Topo Raharjo, coba cek…di absensi Yud…

  • yudi| October 13, 2008

    Makasih Git dan Can. Gambare Topo Raharjo wis tak pindah neng kelompok B4 : http://kasmaji81.wordpress.com/2008/10/12/profile-kanca-kanca-b4/ . Sing pirso asmane kanca2 IPS, ditunggu infone.

  • DR| October 14, 2008

    Sing aku kelingan:
    Sebelahe Heru kuwi Radik, barise Darmasto ki-ka: Isnu, Mahanani, Maryanto. Baris berikutnya ki-ka: ra kelingan, Hartono Wijaya (Korok), Syam Hartiningsih, Djarot. Baris berikutnya sing diapit Faris & Ipung: lali… Baris terakhir diapit Untik & Basuki: Gatot.

  • Kurie| October 14, 2008

    Untuk rombongan IPS iso tak wenehi keterangan. Baris pertama kolom ke1 kuwi jenenge Budi Santoso parapane Budi Gedhe, dudu Budi Ananta koyo keterangane nggon gambar. Baris pertama kol.2, 3 wis bener, kol.4 Radik Karyanto. Baris ke 2 kol. 1 bener Darmasto, kol. 2 Isnu Handoyo, kol, 3 Mahanani, kol. 4 Maryanto. Baris ke 3 kol. 1 Setyo Budiarto, kol. 2 Hartono Wijaya, kol. 3 Syam Suharti, kol. 4 Jarot Sutyasno. Baris ke 4 kol. 1 wis bener, kol. 2 kui dudu Topo Raharjo ning Sinung Prastowo, kol. 3,4 wis bener. Baris ke 5 kol. 1 kui Radik meneh, kol. 2 Untik Sunarsanti, kol. 3 Gatot Sudarmasto, kol. 4 Joko Basuki Rahmat. Soko IPS sing teko bareng dietung meneh ono wong 20, Ora ono neng Photo bersama maupun dewekan, pas photo bersama wis mulih, jenenge Sugeng Mardiyanto.

  • yudi| October 14, 2008

    makasih, Kurie.. segera dikoreksi sesuai masukan anda. Nyuwun tulung sekalian kasih comment untuk : http://kasmaji81.wordpress.com/2008/10/11/foto-hasil-bongkar-gudang-kurie/ dan http://kasmaji81.wordpress.com/2008/10/11/dari-album-teman2-ips/

  • Didiet Priatmadji| December 15, 2008

    wah aku sing isih ngenali mung Vidda, Maryanto, Ipung.
    Vidda & Maryanto konco wiwit SMP 1, Ipung sedulurku.
    Vidda isih awet manis yo..?

  • JL| December 15, 2008

    opo bener kuwi darmasto yang juga alumni SMPN 3 ? kok dadi lemu men,aku wis ora ngenali blas ,liyane sebagian besar sih kelingan

  • endang faris manuti| December 29, 2008

    untuk kedepannya kalau ada acara tolong ipa yang memprakarsai….biar imbang..gitu ..loh….

  • yudi| December 30, 2008

    Nek menurutku, gandheng wis padha alumni, ora usah dipikir IPA-IPS-e. Nek ana kanca sing kagungan kersa (ultah perkawinan/sunatan putra/dll) uga bisa diacarani dadi reuni. Sokur bage nek bisa diwartakake sak durunge, supaya sing rawuh bisa akeh.

  • endang faris manuti| December 30, 2008

    Ya iya lah..kadang2 melu2 ketrucut omongan klasik kanca2 bab ipa ips…maksud hati ngilangi ukoro kuwi tapi apa daya koq yo ijik kewetu wae….

  • sestrirahardjo| January 1, 2009

    Wis sing jenenge Kasmaji 81 top tenan, iki sing tak kongkon ngikuti kasmaji 77. Kreatif dan inovatif.

  • yudi| January 2, 2009

    Mbak Sestri, maturnuwun sering berkunjung ke blog kami. Kapan-kapan kopdar sama kasmaji 81 yo, mbak. Sekalian bawa produk2 Mustika Ratu for free buat kita2.. Siapa tahu, banyak yang butuh slimming tea.. 😀

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *