6 Replies to “Dulu begitu, sekarang begini… (part #1)”

  1. Wisnu ( cubluk ) piye kabarmu kang ??????
    Yud, kang Wisnu iku koncoku wektu klas 1 IPA6…..Cubluk…..aku dadi kelingan critane adhimu sing inthuk inthuk e dijupuk…….terus nagis terus…
    Salam buat keluargamu
    Kang DP, tolong Wisnu disaut ae, lebokne neng miliis.

    Salam
    Sigit Roest

  2. Kang Wisnu ( sing ra ) Cubluk…gambarmu deloken neng album jadul Piknik 3-IPA-5 ( sing bener 1 IPA-6 ) neng Baturaden…Awakmu jejer karo SHWDREW…lagi klesotan….

    Monggo dilanjut

  3. Wisnuuuu……… kok isih betah nang kebon…..
    niliki Jakarta mung sedilit-sedilit…. yen nang jakarta ngabari ya, gek celuken koncomu sing dadi juragan hasfarm kae….

  4. Sigit,wong karang asem, kok jenengmu dadi seto.Kabarku lan keluargo ning bengkulu apik-apik wae.git kowe sak iki neng ngendi,opo isih ning solo?.konco-konco isih podo ngumpul?,bulan ngarep aku mulih solo,tak dolan ning omahmu ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *