Pasang spanduk reuni

Sekitar hari H minus 10 menjelang reuni 3 Oktober 2008, teman-teman alumni di Solo sudah mulai memasang spanduk info reuni di beberapa titik reklame di Solo. Ada 6 spanduk yang dipasang, dan hebatnya… dipasang sendiri, tidak minta bantuan tukang .. apalagi biro advertising. Umure wis meh seket kok yo isih penekan dhewe to Bas…

Comment (4)

  • banu| October 9, 2008

    Saluuut…

  • DR| October 10, 2008

    Spanduk sing nang cedhak tugu Adipura sempat semplok, pedhot taline, soale Sandy nganggo tali pramuka anake…sidane diganti tali plastik, lagi kuat… sak durunge awake dhewe reunian tgl 3 okt, spanduk wis ilang…

  • Agustin Candrawati| October 10, 2008

    Wah sayang aku ra sempet ndelok spanduke….maklum omahe neng ndeso…koncoku sak deso yo durung kelacak…jenenge Joko Wahyono…yo mungkin mulih…tapi ora ono spanduk sing dipasang menuju jalan KRa-Solo 🙂

  • Gigey| October 11, 2008

    Tuk Basuki, Tulus, Ipung en Sandy matur nuwun. Basuki cen kit mbiyen senengane pethakilan nganti saiki.Siji welingku, ojo pisan-pisan takon Basuki/Ipung Brengos ngenani kabare koncone dhewe… Yen dhekne ra ngerti, jawabe cepet….”wis matek!”… lha ra blaik iku.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *