Foto Jadul saka denmas BS

Beberapa hari yang lalu, denmas Bambang Susatyo mengirim foto jadul yang belum pernah dipublish. Suwun mas BS, foto-fotone tak posting neng blog supaya bisa dipirsani kanca-kanca liyane.

setiadi

Sing tengen gondrong nganggo kacamata kuwi Setiadi “Aik” DA. Nek sing kiwa aku kok lali asmane.. Dudu B3 ketoke.

Nek iki isih kelingan aku… Sing kiwa Putriana Kristanti, tengene (mbak) Sri Rejeki Retna Pertiwi. Wiwit mbiyen aku nek ngaturi nganggo “mbak” lha jaman SMA wis ketok ndhewasani banget.

b3 di kantin

Dari kiri Endah Ratnaningsih (Ining), Erna  Nuraini, Sri Mulyani, Koos Katijah, yang berdiri Esti Sugiharti, Maria Aloysia Sri Mulyani, Murtini.

One Reply to “Foto Jadul saka denmas BS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WhatsApp chat