3 Replies to “Gedongsongo”

  1. nek ditonton sing jenenge Pramu karo Koswor iku penikmat njoged..

    BTW, sing nganggo kaos ‘SMA-1’ pakai topi iku sopo yo…lali aku

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WhatsApp chat