Hendi Satiarto

Nemu wall to wall message neng FB tanggal 11 Desember 2009, lagi ngerti jebul Hendi (eks 3 IPA 2) yo fesbukan. Bareng tak inceng neng infone.. lho kok lahir 11 Desember 1981? Lha pas lulus SMA tahun 1981 Hendi neng endi? 😀

.

Yak, ketemu siji maneh kanca Kasmaji81 hasil lacak jejak. Iki nggo tamba kangen, sebagian foto-fotone Hendi bersama istri dan keluarga.

bersama istri (iki neng Ostrali yo, Hen?)

Brengose… sangar tenaaan!

Hendi sak brayat.

4 Replies to “Hendi Satiarto”

  1. Putrimu manis-manis koyo Mamane Hen…kudu nggawe meneh sing lanang ben awakmu duwe konco, yen ono rembugan keluarga ngga dikroyok…he..he..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *