Hendi Satiarto

Nemu wall to wall message neng FB tanggal 11 Desember 2009, lagi ngerti jebul Hendi (eks 3 IPA 2) yo fesbukan. Bareng tak inceng neng infone.. lho kok lahir 11 Desember 1981? Lha pas lulus SMA tahun 1981 Hendi neng endi? 😀

.

Yak, ketemu siji maneh kanca Kasmaji81 hasil lacak jejak. Iki nggo tamba kangen, sebagian foto-fotone Hendi bersama istri dan keluarga.

bersama istri (iki neng Ostrali yo, Hen?)

Brengose… sangar tenaaan!

Hendi sak brayat.

4 Replies to “Hendi Satiarto”

  1. Putrimu manis-manis koyo Mamane Hen…kudu nggawe meneh sing lanang ben awakmu duwe konco, yen ono rembugan keluarga ngga dikroyok…he..he..

  2. Kebetulan Senin wingi bar telpon2an karo Hendi soko omahe Arko nang Jogja…Paling ora nang SBY ono 2 Kasmajier81, Hendi n Fauzi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WhatsApp chat