Jebreng en his geng

jebreng-sma02

Aku lali, Jebreng ki jeneng asline Agus sopo yo?

jebreng-sma03

Udi, ket mbiyen ketoke serius…

jebreng-sma04

brengose jebreng pancen patent!

tmanggu-18

blue jeans and glasses

3 Replies to “Jebreng en his geng”

  1. Gambar No.1, paling tengen kuwi sing tak goleki. Jenenge rak Joko Raharjo to? Omahe grup ANDAWE (anak dawung wetan alias Nglebak). Saiki neng endi, sopo sing eruh?.
    Titihane Jebreng Honda CG kok ra ketok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *