One Reply to “Ekskul jadul”

  1. ikrare Ully : “sopo wani ngalang-ngalangi aku pacaran karo Himawan, tak cubles nganggo keris teyeng gaweyane Adhi Sulistyono”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WhatsApp chat