Tuti Agustin di Tokyo

tower3Piye kabare Tuti Agustin saiki? Wis meh setengah tahun ngangsu kawruh neng negarane “saudara tua.” Nek nyawang foto-fotone kok suwe-suwe kok kaya putri Jepun tenan.

Ya kuwi, kepenake yen sekolah neng manca negari, wayahe libur bisa sisan piknik. Berikut sebagian foto Tuti (dan teman-temannya.. ning ora tak upload) saat di Tokyo. Tut, aku kopipas foto-foto saka facebookmu, yo!

,

,

di ginza yang tersohor

nyambi dadi kondektur Shinkansen to, Tut? :D

Lha.. iyo, to? Jajal nganggo kimono rak wis kaya nonik Jepun.

neng ngarepe UN university

6 Replies to “Tuti Agustin di Tokyo”

  1. Jeng Tuti, seneng yo jalan jalan ke tempat wisata Tokyo. Kotane bersih, infrastruktur bagus. Aku yo wis pernah stop-over di Bandara Narita waktu tugas ke Los Angeles.

  2. Tut….kaniciwa. Wah…. aku tembe wae soko AKIABARA, tempat alat2 elektronik. Biasa… golek2 barang murah.
    Dari stasiun Ueno terus ke Narita mau pulang. Salam kenal yo…, aku alumni th 1968.

  3. Tut kanca2mu wong Jepang apa ana sing seneng ngoleksi Keris, tulung goleka informasi aku arep tawa2 he..he..
    Semoga sukses

  4. hehhehee …. sorry lgi ngerti ana messg

    @ Diah : cukur larang, Di … sing murah ning acceptable 3.000 Yen (300 rb Rp ++) …
    Dadi aku gawene malah nyukur konco2 (wedhok & lanang) … ning ra bs cukur dewe ….

    @ Rudi : yen kethok bagus rak ya saingan kr dirimu …. hhiii

    @ Bambang : iya pak, semua sudut di Jpg resik2 … udara bersih …. siip

    @ m’ Achdiyat : salam kenal kembali …. mm kuwi pusat barang elektronik murah nyang Tokyo, mas ….

    @ Ady : …. yen pas towo keris .. ojok karo ngethung2ke kerise … ngko do mlayu kabeh …. hehhee …

    -TAgt-
    singteteppenginmulihwae

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WhatsApp chat